Sažetak prometnih nesreća u protekla 24 sata

Slika /ikone/policija-noć.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća s ozlijeđenom osobom i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća s ozlijeđenom osobom i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom. Okolnosti uslijed kojih je došlo do prometnih nesreća bile su: neprilagođena brzina kretanja (2) i ostale greške vozača (1). Izdvajamo:

Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama

Jučer, 19. ožujka oko 10.15 sati, u Novigradu Podravskom u Koprivničkoj ulici 23-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom VW koprivničke registarske oznake. Zbog neprilagođene brzine kretanja vozilom je udario u osobni automobil Dacia zagrebačke registarske oznake, kojim je u istom smjeru upravljala 59-godišnja vozačica, a koja je zaustavila vozilo zbog skretanja u lijevo na kolni ulaz.

U prometnoj nesreći ozlijeđeno je oboje vozača te 61-godišnja putnica u osobnom automobilu Dacia. Kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije, a policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila