Sjednica Savjeta za sigurnost cestovnog prometa

Slika PU_KK/Vijesti/2016/09/DjPricaonica_2.jpg

Na sjednici su prezentirane aktivnosti Savjeta provedene tijekom 2016. godine, te program za 2017., u kojem će poseban naglasak biti stavljen na sigurnost djece, mlade vozače i opasnosti upravljanja vozilima pod utjecajem opojnih sredstava. Ujedno je i raspravljeno o provedbi Programa osposobljavanja za upravljanje biciklom i biciklističkog ispita.

Foto: Ilustracija

U srijedu, 28. prosinca, u prostorijama Koprivničko-križevačke županije održana je 38. sjednica Savjeta za sigurnost prometa na cestama Koprivničko-križevačke županije. Uz predstavnike Koprivničko-križevačke županije, Auto kluba Đurđevac, Auto-moto kluba Križevci, Auto kluba Koprivnica, Hrvatskih cesta Poslovna jedinica Varaždin, Doma zdravlja Koprivničko-križevačke županije iz Koprivnice, Zavoda za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i učitelja tehničke kulture, prisustvovale su i policijske službenice Odsjeka za sigurnost cestovnog prometa Policijske uprave koprivničko-križevačke.

Na sjednici su prezentirane aktivnosti Savjeta provedene tijekom 2016. godine, te  program za 2017., u kojem će poseban naglasak biti stavljen na sigurnost djece, mlade vozače i opasnosti upravljanja vozilima pod utjecajem opojnih sredstava. Ujedno je i raspravljeno o provedbi Programa osposobljavanja za upravljanje biciklom i biciklističkog ispita.

Na Sjednici su predstavnici auto-klubova predstavili aktivnosti koje će se provesti tijekom 2017. godine.

Predsjednik Savjeta je 2016. godinu ocijenio uspješnom u realizaciji aktivnosti i povoljnijeg stanja sigurnosti na prometnicama.



Stranica