Sportske igre mladih održane u Goli

  • Slika /PU_KK/Vijesti/2019/05/igre.mladih.5.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Učenici nižih razreda osnovne škole, oko 250 učenika, sudjelovali su u natjecanjima igre graničara, trčanja, potezanja užeta

Foto: Pu koprivničko-križevačka

U četvrtak, 9. svibnja, u Osnovnoj školi u Goli, prostoru sportske dvorane, održana je manifestacija – „Sportske igre mladih“. Učenici nižih razreda osnovne škole, oko 250 učenika, sudjelovali su u natjecanjima igre graničara, trčanja, potezanja užeta, te na taj način ostvarili i poticajne rezultate, dok su oni najbolji dobili priliku od organizatora sudjelovati u završnom dijelu Sportskih igara mladih koji će se održati u Savudrijskoj vali. Samu manifestaciju, otvorio je organizator, te načelnik općine Gola, kao i predstavnica Županije koprivničko-križevačke.
Partner je i Ministarstvo unutarnjih poslova, te su tako policijski službenici Policijske uprave koprivničko-križevačke sudjelovali na način da su s programom „Zajedno više možemo“, postavima kriminalističke tehnike, Interventne jedinice policije i Postaje prometne policije Koprivnica, sudjelovali na edukativan način.
Ujedno, djeca i sudionici proveli su lijep i produktivan dan, dok su na kraju od strane predstavnika organizatora i Policijske uprave najboljim sudionicima podijeljene medalje.
 

Stranica