Sudjelovanje na Okruglom stolu „Nisi cool ako voziš brzo“

Slika PU_KK/Vijesti/2017/02/okrugli.stol.jpg

U petak, 17. veljače, policijske službenice Odsjeka za sigurnost cestovnog prometa prisustvovale su Okruglom stolu „Nisi cool ako voziš brzo“ koji se održao u prostorijama COOR Podravsko sunce u Koprivnici, 

Foto: Pu koprivničko-križevačka 

U petak, 17. veljače, policijske službenice Odsjeka za sigurnost cestovnog prometa prisustvovale su Okruglom stolu „Nisi cool ako voziš brzo“ koji se održao u prostorijama COOR Podravsko sunce u Koprivnici, a istome su još nazočili predstavnici Udruge osoba s invaliditetom „Bolje sutra“ grada Koprivnice, IPA-e regionalnog kluba Koprivnica, Koprivničko-križevačke županije, Grada Koprivnice, Udruge Roma „Korak po korak“, te Srednje i Obrtničke škole Koprivnica. 

Okrugli stol održan je u sklopu projekta SuPER – sigurni u prometu, a nositelj projekta je Udruga osoba s invaliditetom „Bolje sutra“ grada Koprivnice. Tema Okruglog stola bila je kako povećati prometnu kulturu kod mladih u Koprivničko-križevačkoj županiji, te podizanje razine svijesti kod svih sudionika u promet te potrebi zaštite mladih od stradavanja u prometu. Policijske službenice su iznijele sigurnosne pokazatelje o stradavanju mladih vozača na području Koprivničko-križevačke županije.



Stranica