Teška krađa i nedozvoljeno posjedovanje oružja

Slika PU_KK/vijesti/2010/01/policija05.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje nad muškarcem rođenim 1967. godine zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške krađe i nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabave oružja i eksplozivnih tvari.

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje nad muškarcem rođenim 1967. godine zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške krađe i nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

Sumnja se da je osumnjičeni u subotu, 16. studenoga, tijekom popodnevnih sati u Koprivnici u Ulici Frana Supila provalio u obiteljsku kuću i otuđio zlatni nakit. Policijski službenici su osumnjičenika zatekli i uhitili u provaljenoj kući,a po dojavi nepoznatog građanina.

Vlasnica je oštećena za 5 000 kuna.

Također, kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja da osumnjičenik nedozvoljeno posjeduje ručno izrađenu pušku s drvenim usadnikom, koju je držao u vikend kući. Puška mu je oduzeta.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške krađe i nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Koprivnici.



Stranica