Teško ozlijeđen pješak

Slika PU_KK/vijesti/2010/01/policija05.jpg

Jučer, 27. prosinca, oko 16.50 sati dječak starosti 10 godina kretao se pješice stazom, od pješačkog prijelaza preko željezničke pruge iz pravca Ulice Ivana Trnskog u Koprivnici prema Štaglincu. 

Foto: Ilustracija

Jučer, 27. prosinca, oko 16.50 sati dječak starosti 10 godina kretao se pješice stazom, od pješačkog prijelaza preko željezničke pruge, iz pravca Ulice Ivana Trnskog u Koprivnici prema Štaglincu. Dolaskom do kolnika državne ceste DC 2 u neposrednoj blizini kuće broj 2 u Štaglincu, započeo je pretrčavati kolnik u pravcu juga. U tom je trenutku iz pravca Glogovca naišao osobni automobil koprivničkih registarskih oznaka, kojim je upravljala 33 - godišnja vozačica, te je na sjevernom prometnom traku došlo do udara prednjeg desnog dijela vozila u tijelo dječaka, koji je odbačen na travnatu površinu uz sjeverni rub kolnika.

Ozlijeđeni dječak je vozilom hitne pomoći prevezen u Opću bolnicu Koprivnica, gdje mu je pružena medicinska pomoć, a ozljede koje je zadobio okvalificirane su kao teške tjelesne ozljede opasne po život.

Radi obavljanja očevida na mjestu prometne nesreće u vremenu od 17 do 18.50 sati bila je za sav promet zatvorena dionica državne ceste DC 2 kroz Štaglinec, a promet se odvijao obilazno pravcem Koprivnica, zaobilazna cesta - Bakovčice – Glogovac.



Stranica