Tjedna informacija za 12. do 18. prosinca 2022. godine

Slika /ikone/Policija.kc..JPG

U proteklom tjednu zabilježena su 24 kaznena djela, dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira, 24 prometne nesreće i dva požara

Foto: Ilustracija

STANJE KRIMINALITETA       
                              
U proteklom tjednu zabilježena su 24 kaznena djela, od čega osam kaznenih djela općeg kriminaliteta, četiri kaznena djela iz područja organiziranog kriminaliteta, kazneno djelo iz područja gospodarskog kriminaliteta, sedam kaznenih djela iz područja maloljetničke delinkvencije, dva kaznena djela iz područja kibernetičke sigurnosti, kazneno djelo iz područja sigurnosti cestovnog prometa i kazneno djelo iz područja zlouporabe opojnih droga. Kazneno je prijavljeno 10 osoba.

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

U proteklom tjednu zabilježena su dva prekršaja narušavanja javnog red i mira, od čega prekršaj drskog ponašanja i davanje alkoholnih pića pijanim osobama. Prekršajno su prijavljene dvije osobe.

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

U proteklom tjednu zabilježene su 24 prometne nesreće, od kojih dvije s ozlijeđenim osobama i 22 prometne nesreće s materijalnom štetom.  

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježena su dva požara na građevinskim objektima. Nije bilo ozlijeđenih osoba, a ukupna materijalna šteta se cijeni na oko 45.000 kuna.

OSTALI DOGAĐAJI

Nisu zatečene osobe mlađe od 16 godina u noćnom izlasku, suprotno odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.
 

Priopćenja