Tjedna informacija za 15. do 21. ožujka 2021. godine

Slika /ikone/Rotacija.kc.1.JPG

U proteklom tjednu zabilježeno je 18 kaznenih djela, osam prometnih nesreća, požar na građevinskom objektu i četiri prekršaja narušavanja javnog reda i mira

Foto: ilustracija

STANJE KRIMINALITETA 
                                            
U proteklom tjednu zabilježeno je 18 kaznenih djela, od kojih četiri kaznena djela općeg kriminaliteta, 12 kaznenih djela iz područja maloljetničke delikvencije i dva kaznena djela iz područja zlouporabe opojnih droga.
Kazneno je prijavljeno sedam osoba.

Razriješeno je pet kaznenih djela organiziranog kriminaliteta i kazneno djelo iz područja sigurnosti cestovnog prometa iz ranijih razdoblja, za koja su prijavljene dvije osobe.

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Zabilježena su četiri prekršaja narušavanja javnog reda i mira, od kojih prekršaj omalovažavanja i vrijeđanja policijskih službenika, tučnjava i dva prekršaja tuče, svađe i vike. Prekršajno je prijavljeno pet osoba. 

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je osam prometnih nesreća, od kojih jedna s ozlijeđenom osobom i sedam s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom. Ozlijeđen je vozač osobnog automobila, a kvalifikacija ozljeda bit će poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije.

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježen je požar na građevinskom objektu. Nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta se cijeni na oko 25.000 kuna.

OSTALI DOGAĐAJI
 
Nisu zatečeni maloljetnici mlađi od 16 godina u noćnom izlasku, suprotno odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.
 

Priopćenja