Tjedna informacija za 15. do 21. veljače 2021. godine

Slika /ikone/bljeskalica.auto.kc.jpg

Zabilježena 23 kaznena djela, osam prometnih nesreća, požar na građevinskom objektu i tri prekršaja narušavanja javnog reda i mira

Foto: Ilustracija

STANJE KRIMINALITETA      
                                       
U proteklom tjednu zabilježena su 23 kaznena djela, od kojih devet kaznenih djela općeg kriminaliteta, dva kaznena djela organiziranog kriminaliteta, tri kaznena djela iz područja maloljetničke delikvencije, osam kaznenih djela iz područja zlouporabe opojnih droga i kazneno djelo iz područja kibernetičke sigurnosti.
Kazneno je prijavljeno 10 osoba.

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Zabilježena su tri prekršaja narušavanja javnog reda i mira, od kojih prekršaj tuče, svađe i vike, prekršaj omalovažavanja i vrijeđanja policijskih službenika i prekršaj vrijeđanja ili omalovažavanja moralnih osjećaja građana.
Prekršajno je prijavljeno pet osoba. 

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je osam prometnih nesreća, od kojih jedna s ozlijeđenim osobama i sedam s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom. Lakše je ozlijeđen vozač osobnog automobila i dvije putnice u osobnom automobilu.

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježen je požar na građevinskom objektu. Nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta se cijeni na oko 100.000 kuna.
 
OSTALI DOGAĐAJI
 
Nisu zatečeni maloljetnici mlađi od 16 godina u noćnom izlasku, suprotno odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.

Priopćenja