Tjedna informacija za 16. do 22. rujna 2013.g.

Slika PU_KK/Vijesti/2009/12/auto_policija06.jpg

STANJE KRIMINALITETA U proteklom tjednu zabilježena su 23 kaznena djela, od čega deset kaznenih djela iz područja općeg kriminaliteta, osam kaznenih djela iz područja zlouporabe opojnih droga, kazneno djelo iz područja maloljetničke delikvencije, dva kaznena djela iz područja gospodarskog kriminaliteta i dva kaznena djela iz područja cestovnog prometa.

Foto: Ilustracija 

STANJE KRIMINALITETA                                            

U proteklom tjednu zabilježena su 23 kaznena djela, od čega deset kaznenih djela iz područja općeg kriminaliteta, osam kaznenih djela iz područja zlouporabe opojnih droga, kazneno djelo iz područja maloljetničke delikvencije, dva kaznena djela iz područja gospodarskog kriminaliteta i dva kaznena djela iz područja cestovnog prometa.

Kazneno je prijavljeno 11 fizičkih osoba.

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Protiv javnog reda i mira zabilježeno je jedan prekršaj tučnjave. Prekršajno je prijavljena jedna osoba.

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježena je prometna nesreća s poginulim osobama, u kojim su dva vozača osobnih vozila smrtno stradala. Također, zabilježeno je 15 prometnih nesreća, od čega sedam prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama i osam prometnih nesreća s materijalnom štetom. Tjelesne ozljede zadobilo je sedam osoba. Teže je ozlijeđena putnica u osobnom automobilu, a lakše su ozlijeđena tri vozača osobnih automobila, putnika na traktoru, pješakinja i vozač motocikla.   

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu nisu zabilježeni požari.

OSTALI DOGAĐAJI

Zabilježeno je deset prekršaja nasilničkih ponašanja u obitelji, a prijavljeno je 13 osoba.

Zatečena su dva maloljetnika mlađa od 16 godina u kršenju odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.

 

Dobro je podsjetiti

Alkohol je jedan od najčešćih uzročnika stradavanja u prometu

Ako sjedate za volan, postoji samo jedan izbor – bez alkohola. Vaš život je predragocjen da biste ga utopili u alkoholu.



Stranica