Tjedna informacija za 19. do 25. prosinca 2022. godine

Slika /ikone/foto ilustracija - pol auto.jpg

U proteklom tjednu zabilježena su 53 kaznena djela, 35 prometnih nesreća, pet prekršaja narušavanja javnog reda i mira i jedan požar na građevinskom objektu

Foto: Pu koprivničko-križevačka

STANJE KRIMINALITETA        
                             
U proteklom tjednu zabilježena su 53 kaznena djela, od čega 17 kaznenih djela općeg kriminaliteta, pet kaznenih djela iz područja organiziranog kriminaliteta, 20 kaznenih djela iz područja maloljetničke delinkvencije, devet kaznenih djela zlouporabe opojnih droga, kazneno djelo iz područja kibernetičke sigurnosti i kazneno djelo iz područja sigurnosti cestovnog prometa.

Kazneno je prijavljeno 25 osoba.
 
STANJE JAVNOG REDA I MIRA

U proteklom tjednu zabilježeno je pet prekršaja narušavanja javnog red i mira, od čega dva prekršaja drskog ponašanja, dvije svađe i vike i jedan ostali prekršaj.

Prekršajno je prijavljeno šest osoba.
 
STANJE SIGURNOSTI PROMETA

U proteklom tjednu zabilježeno je 35 prometnih nesreća, od kojih osam s ozlijeđenim osobama i 27 prometnih nesreća s materijalnom štetom.  

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježen je požar na građevinskom objektu. Nije bilo ozlijeđenih osoba, a ukupna materijalna šteta cijeni se na oko 30.000 kuna.

OSTALI DOGAĐAJI

Nisu zatečene osobe mlađe od 16 godina u noćnom izlasku, suprotno odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.

 

Priopćenja