Tjedna informacija za 23. do 29. studenoga 2020.g.

Slika /ikone/policija sigurnost i povjerenje.JPG

U proteklom tjednu zabilježeno je 15 kaznenih djela, 10 prometnih nesreća, tri požara i prekršaj narušavanja javnog reda i mira

Foto: Ilustracija

STANJE KRIMINALITETA 
                                            
U proteklom tjednu zabilježeno je 15 kaznenih djela, od kojih četiri kaznena djela općeg kriminaliteta, dva kaznena djela organiziranog kriminaliteta, sedam kaznenih djela iz područja maloljetničke delikvencije i dva kaznena djela iz sigurnosti cestovnog prometa.
Kazneno je prijavljeno sedam osoba.

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Zabilježen je prekršaj narušavanja javnog reda i mira svađom i vikom.
Prekršajno je prijavljena jedna osoba.  

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 10 prometnih nesreća od kojih dvije s ozlijeđenim osobama i osam s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom. Lakše je ozlijeđen vozač osobnog automobila. Također, ozlijeđen je pješak, a kvalifikacija ozljeda bit će poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije.

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježena su tri požara, od kojih požar na građevinskom objektu, požar na otvorenom prostor i požar na prometnom sredstvu. Nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta bit će poznata po zaprimanju odštetnog zahtjeva.  

OSTALI DOGAĐAJI
 
Nisu zatečeni maloljetnici mlađi od 16 godina u noćnom izlasku, suprotno odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.
 

Priopćenja