Tjedna informacija za 26. travnja do 2. svibnja 2021. godine

Slika /ikone/policija natpis3.jpg

U proteklom tjednu zabilježeno je 14 kaznenih djela, devet prometnih nesreća, požar na građevinskom objektu i dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira

Foto: Ilustracija

STANJE KRIMINALITETA        
                                     
U proteklom tjednu zabilježeno je 14 kaznenih djela, od kojih 2 kaznena djela općeg kriminaliteta, šest kaznenih djela gospodarskog kriminaliteta, kazneno djelo iz područja zlouporabe opojnih droga i pet kaznenih djela  iz područja maloljetničke delikvencije.
Kazneno je prijavljeno osam osoba.

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Zabilježena su dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira od kojih prekršaj tuče, svađe i vike i prekršaj omalovažavanja i vrijeđanja policijskih službenika.   
Prekršajno su prijavljene tri osobe.  

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je devet prometnih nesreća, od kojih tri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i šest s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom. Teško je ozlijeđen pješak, a lakše vozač osobnog automobila i vozač bicikla.   

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježen je požar na građevinskom objektu. Nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta se cijeni na oko 10.000 kuna.
 
OSTALI DOGAĐAJI
 
Zatečeno je dvoje maloljetnika mlađih od 16 godina u noćnom izlasku, suprotno odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.

Priopćenja