Tjedno stanje sigurnosti u razdoblju od 12. do 18. prosinca 2011.g.

Slika PU_KK/Vijesti/2009/12/auto_policija06.jpg

STANJE KRIMINALITETA U proteklom tjednu zabilježeno je 26 kaznenih djela, od čega 16 kaznenih djela iz oblasti općeg kriminaliteta, sedam kaznenih djela iz oblasti maloljetničke delikvencije i tri kaznena djela iz oblasti gospodarskog kriminaliteta. Kazneno je prijavljeno 11 fizičkih osoba i jedna pravna.

 Foto: Ilustracija 

STANJE KRIMINALITETA                                              

U proteklom tjednu zabilježeno je 26 kaznenih djela, od čega 16 kaznenih djela iz oblasti općeg kriminaliteta, sedam kaznenih djela iz oblasti maloljetničke delikvencije i tri kaznena djela iz oblasti gospodarskog kriminaliteta. Kazneno je prijavljeno 11 fizičkih osoba i jedna pravna. 

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Protiv javnog reda i mira zabilježeno je šest prekršaja, od čega tri prekršaja tučnjave, jedan prekršaj svađe ili vike i dva prekršaja vrijeđanja i omalovažavanja policijskih službenika. Prekršajno je prijavljeno 10 osoba. 

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 13 prometnih nesreća, od čega, šest prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama i sedam prometnih nesreća s materijalnom štetom. Tjelesne ozljede zadobilo je sedam osoba. Teške tjelesne ozljede zadobio je vozač motocikla. Lake tjelesne ozljede zadobila su dva vozača osobnih automobila, dva vozača bicikla, jedan putnik osobnog automobila i jedan pješak. 

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu nije bilo zabilježenih požara. 

OSTALI DOGAĐAJI

Zabilježeno je pet prekršaja nasilničkog ponašanja u obitelji, prijavljeno je osam osoba. Zatečena su dva maloljetnika mlađa od 16 godina u kršenju odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.



Stranica