Tjedno stanje sigurnosti u razdoblju od 12. do 18. rujna 2011.g.

Slika PU_KK/Vijesti/2011/auto_policija04.jpg

STANJE KRIMINALITETA U proteklom tjednu zabilježeno je 34 kaznenih djela, od čega 16 iz oblasti općeg kriminaliteta, devet kaznena djela iz maloljetničkog kriminaliteta i devet kaznena djela gospodarskog kriminaliteta. Kazneno je prijavljeno 19 fizičkih osoba.

 Foto: Ilustracija

STANJE KRIMINALITETA                                              

U proteklom tjednu zabilježeno je 34 kaznenih djela, od čega 16 iz oblasti općeg kriminaliteta, devet kaznena djela iz maloljetničkog kriminaliteta i devet kaznena djela gospodarskog kriminaliteta. Kazneno je prijavljeno 19 fizičkih osoba. 

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Protiv javnog reda i mira zabilježeno je 15 prekršaja, od čega pet prekršaja tučnjave, tri prekršaja svađe ili vike, dva prekršaja omalovažavanja policijskih službenika, dva prekršaja drskog ponašanja, dva prekršaja davanja alkoholnih pića pijanim osobama i jedan prekršaj držanja životinja bez nadzora. Prekršajno je prijavljeno 18 osoba. 

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 20 prometnih nesreća, od čega, šest prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama i 14 prometnih nesreća s materijalnom štetom. Tjelesne ozljede zadobilo je šest osoba. Lake tjelesne ozljede zadobila su tri vozača osobnih vozila, dva vozača bicikala i jedan pješak. 

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježen je sedam požara u kojima nije počinjena materijalna šteta. 

OSTALI DOGAĐAJI

Zabilježeno je sedam prekršaja nasilničkih ponašanja u obitelji, a prijavljeno je devet osoba.

Zatečeno je osam maloljetnika mlađih od 16 godina u kršenju odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.



Stranica