Tjedno stanje sigurnosti u razdoblju od 13. do 19. veljače 2012.g.

Slika PU_KK/Vijesti/2009/12/auto_policija06.jpg

STANJE KRIMINALITETA U proteklom tjednu zabilježena su 24 kaznena djela, od čega 21 kazneno djelo iz područja općeg kriminaliteta i tri kaznena djela iz područja maloljetničke delikvencije. Kazneno je prijavljeno osam fizičkih osoba. Razriješena su četiri kaznena djela općeg kriminaliteta iz ranijih razdoblja, za koje su prijavljena tri počinitelja.

 Foto: Ilustracija 

STANJE KRIMINALITETA                                              

U proteklom tjednu zabilježena su 24 kaznena djela, od čega 21 kazneno djelo iz područja općeg kriminaliteta i tri kaznena djela iz područja maloljetničke delikvencije. Kazneno je prijavljeno osam fizičkih osoba. Razriješena su četiri kaznena djela općeg kriminaliteta iz ranijih razdoblja, za koje su prijavljena tri počinitelja. 

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Protiv javnog reda i mira zabilježeno je šest prekršaja, od čega, dva prekršaja svađe ili vike, prekršaj tučnjave, prekršaj drskog ponašanja, odavanje skitnji i prekršaj davanja pića pijanim osobama. Prekršajno je prijavljeno sedam osoba. 

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 12 prometnih nesreća, od čega, dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i 10 prometnih nesreća s materijalnom štetom. Tjelesne ozljede zadobile su dvije osobe. Lakše su ozlijeđene dvije vozačice osobnih automobila. 

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježen je požar na gospodarskom objektu, materijalna šteta iznosi oko 20 000 kuna. 

OSTALI DOGAĐAJI

Zabilježeno je sedam prekršaja nasilničkih ponašanja u obitelji a prijavljeno je osam osoba.

Zatečen je jedan maloljetnik mlađi od 16 godina u kršenju odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.



Stranica