Tjedno stanje sigurnosti u razdoblju od 15. do 21. listopada 2012.g.

Slika PU_KK/Vijesti/2009/12/auto_policija06.jpg

STANJE KRIMINALITETA U proteklom tjednu zabilježena su 24 kaznena djela, od čega 15 kaznenih djela općeg kriminaliteta, četiri kaznena djela iz područja gospodarskog kriminaliteta i pet kaznenih djela iz područja maloljetničke delikvencije.

Foto: IIustracija  

STANJE KRIMINALITETA                                            

U proteklom tjednu zabilježena su 24 kaznena djela, od čega 15 kaznenih djela općeg kriminaliteta, četiri kaznena djela iz područja gospodarskog kriminaliteta i pet kaznenih djela iz područja maloljetničke delikvencije.

Kazneno je prijavljeno 15 fizičkih osoba.

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Protiv javnog reda i mira zabilježeno je devet prekršaja, od čega dva prekršaja tučnjave, prekršaj vrijeđanja i omalovažavanja policijskih službenika, prekršaj držanja životinja bez nadzora, prekršaj drskog ponašanja, prekršaj svađe ili vike, dva prekršaja davanja pića pijanim osobama i prekršaj omalovažavanja i vrijeđanja moralnih osjećaja građana.    

Prekršajno je prijavljeno 14 osoba.

Također, zabilježen je prekršaj narušavanja javnog reda i mira na športskim natjecanjima, prekršajno su prijavljene četiri osobe.

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 16 prometnih nesreća, od čega pet prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama i 11 prometnih nesreća s materijalnom štetom. Tjelesne ozljede zadobilo je pet osoba. Lakše su ozlijeđena tri biciklista, vozač osobnog automobila i pješakinja.

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu nisu zabilježeni požari.

OSTALI DOGAĐAJI

Zabilježeno je 12 prekršaja nasilničkih ponašanja u obitelji a prijavljeno je 16 osoba.

Zatečeno je osam maloljetnika mlađih od 16 godina u kršenju odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.



Stranica