Tjedno stanje sigurnosti u razdoblju od 19. do 25. rujna 2011.g.

Slika PU_KK/Vijesti/2011/auto_policija04.jpg

STANJE KRIMINALITETA U proteklom tjednu zabilježeno je 19 kaznenih djela, od čega 15 iz oblasti općeg kriminaliteta i četiri kaznena djela gospodarskog kriminaliteta. Kazneno je prijavljeno 11 fizičkih osoba. Razriješeno je 20 kaznenih djela općeg kriminaliteta iz ranijih razdoblja, za koje je prijavljeno sedam počinitelja.

 Foto: Ilustracija  

STANJE KRIMINALITETA                                              

U proteklom tjednu zabilježeno je 19 kaznenih djela, od čega 15 iz oblasti općeg kriminaliteta i četiri kaznena djela gospodarskog kriminaliteta. Kazneno je prijavljeno 11 fizičkih osoba. Razriješeno je 20 kaznenih djela općeg kriminaliteta iz ranijih razdoblja, za koje je prijavljeno sedam počinitelja. 

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Protiv javnog reda i mira zabilježeno je 11 prekršaja, od čega pet prekršaja svađe ili vike,  tri prekršaja tučnjave, dva prekršaja drskog ponašanja i jedan prekršaj davanja alkoholnih pića pijanim osobama. Prekršajno je prijavljeno 18 osoba. 

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 13 prometnih nesreća, od čega, 10 prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama i tri prometne nesreće s materijalnom štetom. Tjelesne ozljede zadobilo je 10 osoba. Teške tjelesne ozljede zadobila su dva vozača mopeda i jedna vozačica bicikla. Lake tjelesne ozljede zadobila su dva pješaka, dva vozača bicikala, jedan vozač mopeda, jedan vozač osobnog automobila i jedan vozač teretnog automobila. 

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježen je požar na poljoprivrednoj površini u kojem se materijalna šteta procjenjuje na 28 000 kuna. Također, zabilježena su dva požara u kojima nije počinjena materijalna šteta. 

OSTALI DOGAĐAJI

Zabilježeno je 10 prekršaja nasilničkih ponašanja u obitelji, a prijavljeno je 12 osoba.

Zatečena su dva maloljetnika mlađih od 16 godina u kršenju odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.



Stranica