Tjedno stanje sigurnosti u razdoblju od 19. do 25. studenog 2012.g.

Slika PU_KK/Vijesti/2009/12/auto_policija06.jpg

STANJE KRIMINALITETA U proteklom tjednu zabilježeno je 29 kaznenih djela, od čega 14 kaznenih djela općeg kriminaliteta, osam kaznenih djela iz područja gospodarskog kriminaliteta, pet kaznenih djela iz područja maloljetničke delikvencije, kazneno djelo iz područja zlouporaba opojnih droga i kazneno djelo iz područja cestovnog prometa. Kazneno je prijavljeno 11 fizičkih osoba.

Foto: Ilustracija  

STANJE KRIMINALITETA                                            

U proteklom tjednu zabilježeno je 29 kaznenih djela, od čega 14 kaznenih djela općeg kriminaliteta, osam kaznenih djela iz područja gospodarskog kriminaliteta, pet kaznenih djela iz područja maloljetničke delikvencije, kazneno djelo iz područja zlouporaba opojnih droga i kazneno djelo iz područja cestovnog prometa. Kazneno je prijavljeno 11 fizičkih osoba.

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Protiv javnog reda i mira zabilježena su tri prekršaja, od čega prekršaj tučnjave, prekršaj drskog ponašanja i prekršaj svađe ili vike.  Prekršajno su prijavljene četiri osobe.

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 13 prometnih nesreća, od čega tri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i 10 prometnih nesreća s materijalnom štetom. Tjelesne ozljede zadobile su četiri osobe. Teško je ozlijeđena pješakinja i putnik u osobnom automobilu a lakše je ozlijeđena vozačica osobnog automobila i putnik u osobnom automobilu. 

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježen je požar na osobnom automobilu, nije bilo ozlijeđenih osoba a materijalna šteta cijeni se na oko 6 500 kuna.

OSTALI DOGAĐAJI

Zabilježeno je 12 prekršaja nasilničkih ponašanja u obitelji a prijavljeno je 18 osoba.

Zatečena su dva maloljetnika mlađa od 16 godina u kršenju odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.



Stranica