Tjedno stanje sigurnosti u razdoblju od 24. do 30. listopada 2011.g.

Slika PU_KK/Vijesti/2011/auto_policija04.jpg

STANJE KRIMINALITETA U proteklom tjednu zabilježeno je 19 kaznenih djela, od čega 16 iz oblasti općeg kriminaliteta, dva kaznena djela iz oblasti gospodarskog kriminaliteta i kazneno djelo iz oblasti maloljetničkog kriminaliteta. Kazneno je prijavljeno devet fizičkih osoba.

Foto: Ilustracija 

STANJE KRIMINALITETA                                              

U proteklom tjednu zabilježeno je 19 kaznenih djela, od čega 16 iz oblasti općeg kriminaliteta, dva kaznena djela iz oblasti gospodarskog kriminaliteta i kazneno djelo iz oblasti maloljetničkog kriminaliteta. Kazneno je prijavljeno devet fizičkih osoba. 

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Protiv javnog reda i mira zabilježena su četiri prekršaja, od čega dva prekršaja svađe ili vike, jedan prekršaj tučnjave i prekršaj omalovažavanja policijskih službenika. Prekršajno je prijavljeno šest osoba. 

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 20 prometnih nesreća, od čega, sedam prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama i 13 prometnih nesreća s materijalnom štetom. Tjelesne ozljede zadobilo je 13 osoba. Teške tjelesne ozljede zadobio je vozač osobnog automobila, vozač motocikla i putnica u osobnom vozilu. Lake tjelesne ozljede zadobila su četiri putnika u osobnim automobilima, tri vozača osobnih vozila, vozač motocikla, vozač traktora i jedan pješak.

 ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu nisu zabilježeni požari. 

OSTALI DOGAĐAJI

Zabilježeno je sedam prekršaja nasilničkih ponašanja u obitelji, a prijavljeno je osam osoba. Zatečena su dva maloljetnika mlađih od 16 godina u kršenju odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje. 



Stranica