Tjedno stanje sigurnosti u razdoblju od 28. studenoga do 4. prosinca 2011.g.

Slika PU_KK/Vijesti/2011/auto_policija04.jpg

STANJE KRIMINALITETA U proteklom tjednu zabilježeno je 17 kaznenih djela, od čega 15 kaznenih djela iz oblasti općeg kriminaliteta, kazneno djelo iz oblasti gospodarskog kriminaliteta i kazneno djelo iz oblasti maloljetničke delikvencije. Kazneno je prijavljeno osam fizičkih osoba.

Foto: Ilustracija

STANJE KRIMINALITETA                                              

U proteklom tjednu zabilježeno je 17 kaznenih djela, od čega 15 kaznenih djela iz oblasti općeg kriminaliteta, kazneno djelo iz oblasti gospodarskog kriminaliteta i kazneno djelo iz oblasti maloljetničke delikvencije. Kazneno je prijavljeno osam fizičkih osoba. 

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Protiv javnog reda i mira zabilježena su četiri prekršaja, od čega dva prekršaja drskog ponašanja i dva prekršaja držanja životinja bez nadzora. Prekršajno su prijavljene četiri osobe. 

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 13 prometnih nesreća, od čega, sedam prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama i šest prometnih nesreća s materijalnom štetom. Tjelesne ozljede zadobilo je osam osoba. Teške tjelesne ozljede zadobio je vozač bicikla. Lake tjelesne ozljede zadobila su tri putnika u osobnim automobilima, dva vozača osobnih automobila, jedan vozač bicikla i jedna prodavačica u kiosku. 

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježen je požar na kamp – prikolici a materijalna šteta iznosi oko 20 000 kuna. 

OSTALI DOGAĐAJI

Zabilježeno je devet prekršaja nasilničkih ponašanja u obitelji, prijavljeno je 13 osoba. Zatečen je jedan maloljetnik mlađi od 16 godina u kršenju odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.



Stranica