Tjedno stanje sigurnosti u razdoblju od 30. siječnja do 5. veljače 2012.g.

Slika PU_KK/Vijesti/2009/12/auto_policija06.jpg

STANJE KRIMINALITETA U proteklom tjednu zabilježeno je 12 kaznenih djela, od čega devet kaznenih djela iz oblasti općeg kriminaliteta, dva kaznena djela zlouporabe opojnih droga i kazneno djelo iz oblasti terorizma. Kazneno je prijavljeno 11 fizičkih osoba. Razriješeno je sedam kaznenih djela općeg kriminaliteta iz ranijih razdoblja, za koje je prijavljeno sedam počinitelja.

Foto: Ilustracija 

STANJE KRIMINALITETA                                              

U proteklom tjednu zabilježeno je 12 kaznenih djela, od čega devet kaznenih djela iz oblasti općeg kriminaliteta, dva kaznena djela zlouporabe opojnih droga i kazneno djelo iz oblasti terorizma. Kazneno je prijavljeno 11 fizičkih osoba. Razriješeno je sedam kaznenih djela općeg kriminaliteta iz ranijih razdoblja, za koje je prijavljeno sedam počinitelja. 

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Protiv javnog reda i mira zabilježena su četiri prekršaja, od čega četiri prekršaja tučnjave i prekršaj davanja pića pijanim osobama. Prekršajno je prijavljeno pet osoba. 

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 14 prometnih nesreća, od kojih jedna prometna nesreća sa poginulom osobom, tri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i 10 prometnih nesreća s materijalnom štetom. Smrtno je stradao vozač bicikla. Tjelesne ozljede zadobile su četiri osobe. Lake tjelesne ozljede zadobila su dva vozača osobnih vozila i dvije putnice u osobnim vozilima. 

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježen je požar na gospodarskom objektu, materijalna šteta iznosi oko 40 000 kuna, požar na osobnom automobilu, dva požara u kojima nije zabilježena materijalna šteta. Također, zabilježena je eksplozija peći na kruta goriva, kojom prilikom je jedna osoba zadobila tjelesne ozljede. 

OSTALI DOGAĐAJI

Zabilježena su tri prekršaja nasilničkih ponašanja u obitelji a prijavljene su tri osobe. Nisu zatečeni maloljetnici mlađi od 16 godina u kršenju odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.



Stranica