Tjedno stanje sigurnosti u razdoblju od 30. travnja do 6. svibnja 2012.g.

Slika PU_KK/Vijesti/2009/12/auto_policija06.jpg

STANJE KRIMINALITETA U proteklom tjednu zabilježeno je 17 kaznenih djela, od čega, 15 iz područja općeg kriminaliteta i dva kaznena djela iz područja gospodarskog kriminaliteta. Kazneno je prijavljeno pet fizičkih osoba i jedna pravna osoba.

 Foto: Ilustracija 

STANJE KRIMINALITETA                                              

U proteklom tjednu zabilježeno je 17 kaznenih djela, od čega, 15 iz područja općeg kriminaliteta i dva kaznena djela iz područja gospodarskog kriminaliteta. Kazneno je prijavljeno pet fizičkih osoba i jedna pravna osoba.

Razriješena su tri kaznena djela iz ranijih razdoblja a prijavljene su tri osobe. 

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Protiv javnog reda i mira zabilježeno je pet prekršaja, od čega, četiri prekršaja tučnjave i prekršaj svađe i vike. Prekršajno je prijavljeno osam osoba. 

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 16 prometnih nesreća, od čega, 10 prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama i šest prometnih nesreća s materijalnom štetom. Tjelesne ozljede zadobilo je 11 osoba. Teško je ozlijeđena pješakinja, vozač bicikla i vozač motocikla. Lakše su ozlijeđena četiri vozača bicikala, dva putnika u osobnim automobilima, vozač motocikla i vozač mopeda. 

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježena su dva požara niskog raslinja, vrbe i johe, a materijalna šteta biti će naknadno utvrđena.  Također, zabilježeno je i četiri požara bez štete. 

OSTALI DOGAĐAJI

Zabilježeno je sedam prekršaja nasilničkih ponašanja u obitelji a prijavljeno je 10 osoba.

Zatečeno je pet maloljetnika mlađa od 16 godina u kršenju odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.



Stranica