Tri prometne nesreće u protekla 24 sata

Slika /ikone/policija 2019. -1.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

Jučer, 11. travnja, oko 8.15 sati, u Koprivnici na Trgu dr. Tomislava Bardeka, na parkiralištu, 70-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Opel koprivničke registarske oznake. Prilikom nepropisnog kretanja unazad stražnjim djelom vozila udario je u parkirani osobni automobil Dacia. Vozaču je naplaćena novčana kazna.
 
Jučer, 11. travnja, oko 13.25 sati, na parkiralištu, u Kloštru Podravskom u Ulici kralja Tomislava 30-godišnji vozač upravljao je skupom vozila – teretni automobil Scania i priključno vozilo Paganini riječkih registarskih oznaka. Prilikom nepropisnog skretanja došlo je do zanošenja priključnog vozila koje je udarilo u prednju stranu parkiranog teretnog automobila Daf. Protiv vozača će biti pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 11. travnja, oko 13.40 sati, u Križevcima u Ulici kralja Tomislava 28-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Peugeot 207 križevačke registarske oznake u smjeru Trga svetog Florijana. Zbog neprilagođene brzine kretanja prilikom vožnje u slijedu prednjim djelom vozila je udario u stražnji dio osobnog automobila Peugeot  njemačke registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljao 32-godišnji vozač. Nakon sudara Peugeot 308 je odbačen unaprijed te je udario u stražnji dio osobnog automobila Suzuki križevačke registarske oznake kojim je upravljala 48-godišnja vozačica, a koja je bila zaustavljena zbog prometne situacije ispred sebe. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću biti će pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila