Tri prometne nesreće u protekla 24 sata

Slika /ikone/1policija natpis.jpg

Na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i jedna s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama
 
Jučer, 1. srpnja, oko 14.35 sati u Peterancu u Ulici Matije Gupca 27-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Renault koprivničke registarske oznake. Uslijed nepropisnog uključivanja u promet oduzeo je prednost prolaska biciklu Rog kojim je upravljao 65-godišnji vozač koji se kretao neprilagođenom brzinom po pješačko-biciklističkoj stazi. Tom prilikom bicikl je udario u automobil, a vozač bicikla je lakše ozlijeđen. Protiv obojice vozača bit će pokrenut prekršajni postupak u domeni njihove prekršajne odgovornosti.
 
Jučer, 1. srpnja, oko 15.15 sati u Novigradu Podravskom u Koprivničkoj ulici 18-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom KIA koprivničke registarske oznake. Uslijed nepropisnog pretjecanja vozila ispred sebe, vozilom je prešla na prometnu traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera te udarila u osobni automobil VW koprivničke registarske oznake kojim je upravljao 56-godišnji vozač. U prometnoj nesreći vozačica je lakše ozlijeđena i protiv nje bit će pokrenut prekršajni postupak.
 
Prometna nesreća s materijalnom štetom
 
Jučer, 1. srpnja, oko 23.45 sati u Kalinovcu u Kolodvorskoj ulici 18-godišnji vozač upravljao je teretnim automobilom Mercedes koprivničke registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine kretanja vozilo je sletjelo van kolnika te udarilo u betonsku dvorišnu ogradu. Protiv vozača bit će pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila