U dvije prometne nesreće četiri osobe ozlijeđene

Slika /ikone/1 policija natpis2.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće u kojima su četiri osobe ozlijeđene

Foto: Ilustracija

Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama

Jučer, 23. siječnja, oko 11.35 sati, u Draganovcu  u Rudarskoj ulici 52-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Renault koprivničke registarske oznake pod utjecajem alkohola od 1,90 promila. Uslijed nepropisnog kretanja vozilom je sletjela van kolnika u odvodni kanal i prednjim djelom udarila u zemljani nasip. Vozačica je zadobila teške tjelesne ozljede i protiv nje će biti pokrenut prekršajni postupak.

Nadalje, oko 17.45 sati, u Subotici Podravskoj u Varaždinskoj ulici 29-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Ford koprivničke registarske oznake pod utjecajem alkohola od 1,64 promila. Uslijed nepropisnog pretjecanja osobnog automobila Renault koprivničke registarske oznake, kojim je u istom smjeru upravljao 29-godišnji vozač, Ford je prednjom stranom udario u Renault. U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđena obojica vozača i 22-godišnja putnica u vozilu Renault. Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću smješten je u posebne prostorije policije do otrježnjenja i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.
    
 

Pisane vijesti | Promet i vozila