U dvije prometne nesreće materijalna šteta kao jedina posljedica

Slika /ikone/1 policija natpis2.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 17. prosinca, oko 7.30 sati, u Koprivnici 32-godišnji vozač upravljao je automobilom VW Transporter zagrebačke registarske oznake. Dolaskom do raskrižja na Trgu Mladosti oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Renault koprivničke registarske oznake, kojim je u smjeru Križevačke ulice upravljala 31-godišnja vozačica. Tom prilikom vozila su se čeono sudarila. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 17. prosinca, oko 16.55 sati, u Zaistovcu u Ulici Manščani 29-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Audi križevačke registarske oznake te uslijed ne držanja potrebnog razmaka prilikom vožnje u slijedu prednjim djelom vozila udario je u stražnji dio osobnog automobila Audi krapinske registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljala 24-godišnja vozačica. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila