U dvije prometne nesreće materijalna šteta kao jedina posljedica

Slika /ikone/1 policija natpis2.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 7. prosinca, oko 11.50 sati, u Koprivnici na gradskom sajmištu 77-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Fiat koprivničke registarske oznake te uslijed nepropisnog uključivanja u promet na nerazvrstanu cestu gradskog sajmišta oduzela je prednost prolaska osobnom automobilu Fiat koprivničke registarske oznake kojim je upravljala 58-godišnja vozačica. Tom prilikom vozila su se bočno sudarila, a vozačica koja je prouzročila prometnu nesreću napustila je mjesto događaja te je naknadno pronađena i protiv nje će biti pokrenut prekršajni postupak.   
 
Jučer, 7. prosinca, oko 15.20 sati, u Đurđevcu u Ulici Petra Zrinskog 31-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom VW Passat koprivničke registarske oznake te prilikom nepropisnog uključivanja u promet vožnjom unazad s kolnog ulaza došlo je do kontakta vozila i bicikla kojim je upravljalo 8-godišnje dijete. Dijete se kretalo sjevernim pješačkim nogostupom u smjeru Ulice Stiska bez pratnje odrasle osobe, na glavi nije imalo sigurnosnu kacigu i upravljalo je tehnički neispravnim biciklom. Uslijed kontakta dijete je palo na kolnik. Protiv vozačice bit će pokrenut prekršajni postupak te će biti dostavljeno izvješće nadležnom centru za socijalnu skrb. 
 
 

Pisane vijesti | Promet i vozila