U dvije prometne nesreće tri osobe ozlijeđene

Slika /ikone/1 policija natpis2.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće u kojima su tri osobe ozlijeđene

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće u kojima su tri osobe ozlijeđene.
 
Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama
 
Jučer, 20. prosinca, oko 6.35 sati, u Gregurovcu 24-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Audi križevačke registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine vozilom je prešla na suprotnu stranu kolnika i udarila vozilom u bočnu stranu osobnog automobila Opel križevačke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 28-godišnji vozač. U prometnoj nesreći 28-godišnji vozač je ozlijeđen, a kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije. Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.
 
Jučer, 20. prosinca, oko 11.40 sati, u Koprivnici 51-godišnji vozač upravljao  je osobnim automobilom Audi koprivničke registarske oznake krećući se Ulicom Ante Neimarevića  u smjeru raskrižja s Ulicom Mije Šimeka. Dolaskom do raskrižja oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu BMW koprivničke registarske oznake kojim je upravljao 55-godišnji vozač. Tom prilikom BMW je prednjom stranom udario u bočnu stranu Audia, a koji je potom udario u stup javne rasvjete. U prometnoj nesreći vozač Audia i 51-godišnja putnica u osobnom automobilu BMW su lakše  ozlijeđeni. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila