U jednoj prometnoj nesreći vozač lakše ozlijeđen, u drugoj materijalna šteta jedina posljedica

Slika /ikone/1policija natpis.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene dvije prometne nesreće

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena i prometna nesreća s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.
 
Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom
 
Jučer, 9. prosinca, oko 10.30 sati, 46-godišnji vozač upravljao je teretnim automobilom Mercedes varaždinske registarske oznake u smjeru Budrovca. Uslijed nepropisnog mimoilaženja, bočnim ogledalom udario je u bočno ogledalo traktora Zetor koprivničke registarske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 58-godišnji vozač. U prometnoj nesreći vozač traktora je lakše ozlijeđen, a protiv vozača teretnog vozila bit će pokrenut prekršajni postupak.
 
 
Prometna nesreća s materijalnom štetom
 
Jučer, 9. prosinca, oko 13 sati, u Koprivnici 49-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Renault koprivničke registarske oznake Radničkom cestom. Dolaskom do raskrižja sa zaobilaznom cestom oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Peugeot koprivničke registarske oznake kojim je u smjeru Štaglinca upravljala 56-godišnja vozačica. Tom prilikom Peugeot je prednjom stranom udario u bočnu stranu Renaulta. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak. 
 
 

Stranica