U Kloštru Podravskom održana info točka

Slika /PU_KK/Vijesti/2022/08/info.tocka.djurdjevac.11.8.jpg

Cilj preventivnih akcija je pozitivno utjecati na svijest svih sudionika u prometu u cilju sprečavanja kršenja prometnih propisa, događanja prometnih nesreća i stradavanja sudionika i imovine

Foto: Pu koprivničko-križevačka

Danas, 11. kolovoza, policijski službenici Policijske postaje Đurđevac održali su info točku u Kloštru Podravskom koja je bila usmjerena na tzv. „4 glavne ubojice u prometu“.

Cilj preventivnih akcija je pozitivno utjecati na svijest svih sudionika u prometu u cilju sprečavanja kršenja prometnih propisa, događanja prometnih nesreća i stradavanja sudionika i imovine.

Prisutni vozači upozoreni su na obveze koje moraju poštivati kao sudionici u prometu, kao i na posljedice i sankcije koje im slijede ukoliko ih se ne pridržavaju.

Također skrenuta im je pozornost na najugroženije i najrizičnije skupine sudionika u prometu kao i da posebnu pozornost obrate na pješake i djecu u prometu.

Osim savjeta kako se pravilno i odgovorno ponašati u prometu, dijeljeni su i preventivni materijali Policijske uprave koprivničko-križevačke.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila