U Križevcima održana sjednica Odbora za prometnu preventivu, rad s djecom i mladeži

Slika PU_KK/Vijesti/2013/03/AutoPoliicijaVrata2.jpg

Jučer, 24. veljače, u prostorijama AMK „Križevci“ održana je sjednica Odbora za prometnu preventivu i rad s djecom i mladeži, na kojoj su bili prisutni tajnik AMK „Križevci“, Predsjednik Odbora za prometnu preventivu Križevci, policijska službenica za sigurnost i preventivu u cestvonom prometu Policijske postaje Križevci, te predstavnici Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju, dječjih vrtića, osnovnih i srednjih škola s područja grada Križevaca.

Foto: Ilustracija

Jučer, 24. veljače, u prostorijama AMK „Križevci“ održana je sjednica Odbora za prometnu preventivu i rad s djecom i mladeži, na kojoj su bili prisutni tajnik AMK „Križevci“, Predsjednik Odbora za prometnu preventivu Križevci, policijska službenica za sigurnost i preventivu u cestvonom prometu Policijske postaje Križevci, te predstavnici Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju, dječjih vrtića, osnovnih i srednjih škola s područja grada Križevaca.

Tema održane sjednice bili su ostvareni rezultati i realizacija plana rada gore navedenih organizacija za prošlu godinu, te dogovor oko plana provođenja preventivnih aktivnosti u cilju podizanja razine sigurnosti u cestovnom prometu za tekuću 2016. godinu, s posebnim naglaskom na zaštitu i sprečavanje sve češćeg stradavanja djece kao sudionika u prometu.

Uz kratko izlaganje prisutnih s osvrtom na prošlu i planove u novoj 2016. godini, ostvarena je bolja međusobna komunikacija i dogovorena veća suradnja predstavnika spomenutih organizacija, kako bi se zajedničkim naporima i još boljom zajedničkom suradnjom razina sigurnosti u cestovnom prometu podigla na još veću razinu.



Stranica