U okviru Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa „Sigurna vozačka dozvola“ održana je edukacija u Gimnaziji "Fran Galović"

  • Slika /PU_KK/Vijesti/2021/10/Gimnazija 19 (4).JPG
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Najbolji u kvizu znanja i najspretniji učenik na poligonu dobio je vrijednu nagradu – besplatno polaganje vozačkog ispita

Foto: Pu koprivničko-križevačka

Jučer, 19. listopada, u Gimnaziji „Fran Galović“ u Koprivnici, od 11 do 13 sati provedena je edukacija, radionica i kviz učenika u okviru Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa „Sigurna vozačka dozvola“.

U uvodnom djelu učenicima se obratio ravnatelj škole i policijska službenica za prevenciju Policijske uprave koprivničko-križevačke te je održana edukacija o odgovornom ponašanju u prometu s ciljem podizanja prometne kulture i povećanja sigurnosti sudionika u prometu s naglaskom na svijest o negativnom utjecaju alkohola na vozačke sposobnosti.

Održana je i edukativna radionica te kviz „Znanjem do vozačke dozvole“, u kojem je sudjelovalo 30 učenika u organizaciji Ravnateljstva policije, škole, agencije „Art Hill“ i udruge „Status M“ iz Zagreba te auto škole „Rally“ Koprivnica.

Najbolji u kvizu znanja i najspretniji učenik na poligonu dobio je vrijednu nagradu – besplatno polaganje vozačkog ispita.
 

Pisane vijesti | Društvo i zajednica