U Policijskoj upravi otvorena božićna izložba

Slika PU_KK/Vijesti/2012/12/BozicnaIlozba2_300.jpg

Foto: Pu koprivničko-križevačka

Od danas, 21. prosinca 2012., do 11. siječnja 2013. godine, u predvorju prostora referada Odjela za upravne poslove Policijske uprave  koprivničko – križevačke, izloženi su likovni radovi Ljiljane Kos, policijske službenice Službe za granicu.

Naša kolegica Ljiljana dar za slikanje iskazivala je već u ranijoj mladosti. Aktivnije se bavila slikanjem tijekom 1992./1993., te 2003/2004. godine, kada je pohađala tečaj slikanja u likovnom klubu „Paleta“ u Koprivnici. Uglavnom koristi tehniku ulja na platnu, a najbolje rezultate postiže slikanjem krajolika. U svojem slikarstvu Ljiljana svojevrsnim dokumentarističkim pristupom u izboru motiva nastoji zadržati sjećanja na trenutke koji neumitno prolaze i slijedeće generacije neće ih moći vidjeti u svojoj okolini.

Ljiljana je do sada izlagala na skupnoj izložbi likovnog kluba „Paleta“ i božićnoj skupnoj izložbi zaposlenika MUP-a RH, u organizaciji Muzeja policije.

Izložbu je otvorio prigodnim riječima načelnik Policijske uprave Darko Rep.

Želja nam je da ovakvo predstavljanje široj javnosti skrivenih vrijednosti naših zaposlenika, odnosno njihovih sklonosti i nadarenosti, postane tradicionalno, uz prigodni slogan naše tradicionalne akcije - „Mir i dobro“.



Stranica