U prometnim nesrećama tri osobe ozlijeđene

Slika /ikone/policajac-stop palica.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama

Foto: Ilustracija

Jučer, 28. svibnja, oko 5.35 sati na cesti Koprivnica-Štaglinec 21-godišnji vozač pod utjecajem alkohola od 0,98 promila upravljao je osobnim automobilom Renault koprivničke registarske oznake. Uslijed nepropisnog kretanja vozilom je sletio van kolnika u odvodni kanal. Vozač je ozlijeđen, a kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije. Protiv vozača bit će pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 28. svibnja, oko 14.20 sati u Koprivnici 31-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Ford koprivničke registarske oznake krećući se Križevačkom cestom u smjeru raskrižja sa Starogradskom ulicom. Dolaskom do raskrižja s kružnim tokom prometa, vozilom je ušao u raskrižje i oduzeo prednost prolaska osobnom automobilu Seat koprivničke registarske oznake, kojim je kružnim tokom u smjeru Starigrada upravljao 19-godišnji vozač. Tom prilikom došlo je do udara prednje strane Fiata u bočnu stranu Seata, nakon čega je automobil Seat udario u rubni kamen.
U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđena 17-godišnja putnica u osobnom automobilu Seat. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 28. svibnja, oko 22.35 sati u Reki 39-godišnji vozač pod utjecajem alkohola od 2,32 promila upravljao je tehnički neispravnim biciklom, krećući se biciklističkom trakom Starogradske ulice u smjeru Kolodvorske ulice. Uslijed neprilagođene brzine kretanja biciklist je pao na tlo i zadobio lakše ozljede. Protiv vozača bit će pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila