U prometnoj nesreći dijete teško ozlijeđeno

Slika /ikone/Policija2.jpg

Intenzivnim kriminalističkim istraživanjem tijekom večernjih sati uhićen je muškarac rođen 1942.g. s koprivničkog područja

Foto: Ilustracija

U srijedu, 12. lipnja, oko 18.45 sati u mjestu Goričko osobni automobilom VW Polo koprivničke registarske oznake kretao se županijskom cestom broj 2112  u smjeru Koprivničkog Ivanca. Uslijed neprilagođene brzine automobil je sletio van kolnika u južni odvodni kanal, nakon čega se vratio na kolnik te u zanošenju na sjevernoj prometnoj traci  udario u bicikl, kojim je nepropisno sjevernom prometnom trakom u istom smjeru upravljalo dijete rođeno 2011.g. bez zaštitne kacige na glavi i koje je palo s bicikla u sjeverni odvodni kanal. Vozilo je potom udarilo u drugi bicikl kojim je nepropisno sjevernom prometnom trakom u istom smjeru ispred vozača bicikla rođenog 2011.g. upravljalo dijete rođeno 2010.g., bez zaštitne kacige na glavi i koje je od siline udarca odbačeno u sjeverni odvodni kanal, dok je bicikl odbačen na južnu prometnu traku.

Vozilo je sletjelo u sjeverni odvodni kanal, nakon čega se vratilo na kolnik i bez zaustavljanja udaljilo s mjesta događaja prometne nesreće.
Djeca su prevezena u Opću bolnicu Koprivnica. Do sada prikupljenim informacijama dječak rođen 2010.g. zadobio je teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život, dok drugi dječak nije zadobio ozljede.

Intenzivnim kriminalističkim istraživanjem tijekom večernjih sati uhićen je muškarac rođen 1942.g. s koprivničkog područja. Vozač nije bio pod utjecajem alkohola, a u Općoj bolnici Koprivnica vađena mu je krv i izuzet urin zbog utvrđivanja prisutnosti alkohola u organizmu.  
U tijeku je kriminalističko istraživanje. 

Za vrijeme vršenja očevida, od 19.10 do 21.05 sati za sav promet bila je zatvorena županijska cesta te se promet odvijao obilaznim pravcima.
 

Priopćenja | Promet i vozila