U prometnoj nesreći jedna osoba lakše ozlijeđena

Slika /ikone/1 policija natpis2.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je jedna prometna nesreća s ozlijeđenom osobom u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je jedna prometna nesreća s ozlijeđenom osobom u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena.  
 
Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom
 
Jučer, 5. listopada, oko 6.15 sati, u Vlaislavu 63 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Renault koprivničke registarske oznake u smjeru mjesta Borovljani. Uslijed nepropisnog kretanja vozilom je prešao na lijevu prometnu traku koja je namijenjena za kretanje vozila iz suprotnog smjera uslijed čega je prednjom lijevom stranom vozila udario u bočnu stranu teretnog automobila Daf čakovečke registarske oznake za koje je bilo priključeno priključno vozilo, a kojim skupom vozila je upravljao 35 – godišnji vozač. Prilikom sudara osobni automobil je sletio van kolnika u odvodni kanal, dok je skup vozila sletio u lijevo i udario u betonski stup, metalnu ogradu i dvorišne objekte. U prometnoj nesreći 63 – godišnji vozač je lakše ozlijeđen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak. Zbog vršenja očevida od 6.45 do 7.01 sati, za sav promet je bila zatvorena državna cesta broj 2 d-2 u Vlaislavu, dok je ostatak vremena vršenja očevida promet puštan naizmjenično jednom prometnom trakom.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila