Nadopuna informacije - preminuo putnik: U prometnoj nesreći koju je izazvao vozač pod utjecajem alkohola od 1,29 promila ozlijeđena dva putnika

Slika /ikone/policija05.jpg

Jučer, 4. studenoga u Kliničkoj bolnici Dubrava preminuo je 18-godišnji putnik

Foto: Ilustracija

Danas, 24. listopada, oko 2.45 sati, u Virju u Goričkoj ulici 18-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Renault koprivničke registarske oznake pod utjecajem alkohola od 1,29 promila. Uslijed neprilagođene brzine kretanja automobil je sletio van kolnika, udario u metalni rukohvat i stup javne rasvjete nakon čega se nastavio nekontrolirano rotirati te udario u betonsko kućište hidrofora gdje se zaustavio.

U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je 18-godišnji putnik, a 19-godišnji putnik je zadobio lakše ozljede.

Policijski službenici provode daljnje kriminalističko istraživanje.

NADOPUNA INFORMACIJE: 5. studenoga 2021. godine

Jučer, 4. studenoga u Kliničkoj bolnici Dubrava preminuo je 18-godišnji putnik. Po nalogu Županijskog državnog odvjetništva u Varaždinu određena je obdukcija.

Također, iz zaprimljene liječničke dokumentacije vidljivo je da je u prometnoj nesreći lakše ozlijeđen i 20-godišnji putnik.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela "Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu" protiv vozača će biti podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.   



 

Pisane vijesti | Promet i vozila