U prometnoj nesreći ozlijeđene tri osobe

Slika PU_KK/Vijesti/2013/03/AutoPoliicijaVrata.jpg

Vozač osobnog automobila i 58 - godišnji putnik u teretnom automobilu teže su ozlijeđeni, dok je vozačica teretnog automobila lakše ozlijeđena.

Foto: Ilustracija

Jučer, 12. srpnja, oko 5.20 sati 34 - godišnji vozač je upravljao osobnim automobilom križevačke registracijske oznake i kretao se državnom cestom broj 41,  iz Kloštra Vojakovačkog u smjeru Carevdara. Dolaskom do lijevog oštrog zavoja zbog neprilagođene brzinu vozilom je djelomično prešao na suprotnu prometnu traku, gdje je došlo do sudara s teretnim automobilom križevačke registracijske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljala 39 - godišnja vozačica, a koji je potom sletio u putni jarak.

Vozač osobnog automobila i 58 - godišnji  putnik u teretnom automobilu teže su ozlijeđeni, dok je vozačica teretnog automobila lakše ozlijeđena.

Vozaču osobnog automobila izvađena je krv radi analize na alkohol, a vozačica teretnog automobila nije bila pod utjecajem alkohola.

Za vrijeme obavljanja očevida do 8.04  sati za sav promet bila je zatvorena dionica državne ceste od Lepavine do Kloštra Vojakovačkog, a promet se odvijao zaobilaznim pravcima.

Protiv vozača osobnog automobila biti će podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.
 



Stranica