U protekla 24 sata tri prometne nesreće s materijalnom štetom

Slika /ikone/1 policija natpis2.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene tri prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

Jučer, 6. svibnja, oko 13.15 sati, u Križevcima u Ulici Tome Sermagea 56-godišnji vozač upravljao je teretnim automobilom VW križevačke registarske oznake. Prilikom nepropisnog skretanja prednjim djelom vozila udario je u metalni stupić. Nakon što je prouzročio prometnu nesreću vozilom je napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen i protiv njega bit će pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 6. svibnja, oko 15.25 sati, u Koprivnici na Varaždinskoj cesti 21-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom VW koprivničke registarske oznake u smjeru Kunovec Brega. Zbog ne držanja potrebnog razmaka prilikom vožnje u slijedu prednjom stranom vozila udarila je u stražnju stranu osobnog automobila Dacia koprivničke registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljao 29-godišnji vozač i smanjivao brzinu kretanja vozila radi prometne situacije ispred sebe. Vozačici koja je prouzročila prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna.
 
Jučer, 6. svibnja, oko 18.30 sati, u Prikraju Križevačkom 41-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Peugeot križevačke registarske oznake. Prilikom nepropisnog mimoilaženja s osobnim automobilom Toyota križevačke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 42-godišnji vozač, došlo je do kontakta lijevih vanjskih ogledala na vozilima. Obojici vozača naplaćena je novčana kazna.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila