U protekla 24 sata zabilježena dva prekršaja narušavanja javnog red i mira

Slika /ikone/grb na rukavu.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena su dva prekršaja  narušavanja javnog reda i mira -  držanje životinja bez nadzora u Gotalovu i tuča, svađa i vika u mjestu Goričko

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena su dva prekršaja  narušavanja javnog reda i mira -  držanje životinja bez nadzora u Gotalovu i tuča, svađa i vika u mjestu Goričko. Jedna je osoba uhićena.  

Držanje životinja bez nadzora

Jučer, 22. veljače, oko 8.30 sati u Gotalovu 42-godišnjakinja je bez nadzora držala svoja tri psa, koja su istrčala na ulicu i napali 72-godišnjakinju i 68-godišnjaka koji nisu zadobili ozljede. Vlasnici psa je naplaćena novčana kazna te će biti dostavljena obavijest  nadležnoj veterinarskoj inspekciji.

Tuča, svađa i vika

Jučer, 22. veljače, između 22 i 23 sata u mjestu Goričko 52-godišnjak je narušavao javni red i mir na način da je lupao rukama po prozorima i vratima kuće oštećene 78-godišnjakinje te vikao i oštećenu vrijeđao raznim pogrdnim riječima. Osumnjičenik je uhićen i protiv njega će biti podnijet optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.
 

Pisane vijesti