U protekla 24 sata zabilježena dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira

Slika /ikone/policija natpis.JPG

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena su dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira svađom i vikom u Kloštru Podravskom i Carevdaru

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena su dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira svađom i vikom u Kloštru Podravskom i Carevdaru.

Jučer, 3. studenoga oko 11.15 sati, u Kloštru Podravskom u trgovini 53-godišnjakinja je narušavala javni red i mir na način da je raznim pogrdnim riječima vrijeđala djelatnice trgovine i kupce. Protiv 53-godišnjakinje će biti podnijet optužni prijedlog nadležnom prekršajnom odjelu općinskog suda te joj je izdana naredba o određivanju mjere opreza, zabrane posjećivanja trgovine osam dana.

Jučer, 3. studenoga oko 16.20 sati, u Carevdaru na ulici 33-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 1,79 promila narušavao javni red i mir svađom i vikom te nogama udarao u osobni automobil. Počinitelj je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja i protiv njega će biti podnijet optužni prijedlog nadležnom prekršajnom odjelu općinskog suda.
 

Pisane vijesti