U protekla 24 sata zabilježena tri kaznena djela

Slika /ikone/prometna2.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena tri kaznena djela

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena su tri kaznena djela.
 
Dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom
 
Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je osumnjičeni 62 – godišnji lovac s koprivničkog područja u utorak, 30. srpnja, oko 22.10 sati u lovištu u produžetku Ulice Frana Galovića u Reki u vrijeme lova, prilikom nestručnog rukovanja lovačkom puškom ispalio zrno koji je pogodio u zadnji dio osobnog automobila Škoda, kojim je makadamskim putem upravljao 20 – godišnji vozač. Nije bilo ozlijeđenih osoba. Osumnjičeniku je oduzeta lovačka puška i protiv njega je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.
 
Prijetnja
 
Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 57 – godišnjak s koprivničkog područja, u utorak, 30. srpnja, posredstvom druge osobe prijetio riječima 56 – godišnjoj djelatnici centra za socijalnu skrb. Osumnjičenik je uhićen te slijedi daljnje kriminalističko istraživanje.      
 
Krađa
 
Jučer, 31. srpnja, oko 8.30 sati u Koprivnici u Ulici Antuna Nemčića u zlatarnici počinitelj je otuđio ručni sat, oštetivši vlasnicu za više stotina kuna. Jedna osoba je uhićena i provodi se kriminalističko istraživanje.
 

Stranica