U protekla 24 sata zabilježene četiri prometne nesreće

Slika /ikone/1 policija natpis2.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene četiri prometne nesreće

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene četiri prometne nesreće.

Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama

Jučer, 17. rujna, oko 4.50 sati, 23-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Mercedes križevačke registarske oznake i kretao se otvorenim dijelom državne ceste Sv. Petar Orehovec i Guščerovec u smjeru Križevaca. Uslijed neprilagođene brzine vozilom je sletio van kolnika na oranicu gdje se vozilo nekoliko puta prevrnulo i natrag vratilo na kotače. U prometnoj nesreći vozač je ozlijeđen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 17. rujna, oko 14.40 sati, 43-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom BMW njemačke registarske oznake krećući se otvorenim djelom ceste iz smjera Rasinje u smjeru Kuzminca. Uslijed neprilagođene brzine vozilom je sletio van kolnika u lijevi putni jarak i udario u zemljani dio jarka. U prometnoj ozlijeđene su 39-godišnja i 84-godišnja putnica. Po zaprimanju liječničke dokumentacije bit će poznata kvalifikacija ozljeda te podnijeta odgovarajuća pismena.

Prometne nesreće s materijalnom štetom

Jučer, 17. rujna, oko 10.10 sati, u Koprivničkim Bregima u Ulici Vladimira Nazora 25-godišnji vozač upravljao je traktorom Fiat koprivničke registarske oznake i vukao neregistriranu i neosiguranu prikolica na kojoj je prevozio metalne elemente, a čija širina nije odgovarala propisanim dimenzijama, obzirom da je širina metalnog elementa premašila širinu prikolice. Tom prilikom došlo je do udara metalnog elementa u teretni automobil Mercedes koprivničke registarske oznake, a koji je dijelom bio nepropisno zaustavljen uz lijevi rub kolnika, a kojim je prethodno u istom smjeru upravljao 43-godišnji vozač. Protiv oboje vozača bit će pokrenut prekršajni postupak u domeni njihove prekršajne odgovornosti.

Jučer, 17. rujna, oko 11.30 sati, u Koprivnici 37-godišnji vozač upravljao je teretnim automobilom Dacia koprivničke registarske krećući se Ulicom Mije Šimeka. Dolaskom do raskrižja s Ulicom dr. Željka Selingera oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Fiat koprivničke registarske oznake, kojim je Ulicom dr. Željka Selingera upravljala 46-godišnja vozačica. Tom prilikom došlo je do sudara dvaju vozila. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila