U protekla 24 sata zabilježene četiri prometne nesreće, četiri osobe su ozlijeđene

Slika /ikone/bljeskalica.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće u kojima su četiri osobe ozlijeđene i jedna prometna nesreća s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće u kojima su četiri osobe ozlijeđene i jedna prometna nesreća s materijalnom štetom.    
 
Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama
 
Jučer, 8. rujna oko 13.10 sati, na cesti Carevdar – Kloštar Vojakovački 45-godišnja vozačica je upravljala osobnim automobilom Mercedes križevačke registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine vozilom je prešla na suprotnu stranu kolnika i sudarila se s teretnim automobilom Volvo zagrebačke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 44-godišnji vozač. Nakon sudara došlo je do odbacivanja stakla i drugih dijelova s oba vozila u osobni automobil Opel zagrebačke registarske oznake kojim je upravljala 30-godišnja vozačica i kretala se iza osobnog automobila Mercedes. U prometnoj nesreći 45-godišnja vozačica i osmogodišnje dijete iz istog vozila su ozlijeđeni. Kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije, a policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.
 
Jučer, 8. rujna oko 17.45 sati, u mjestu Brodić 48-godišnji vozač je upravljao pod utjecajem alkohola od 2,56 promila osobnim automobilom Fiat koprivničke registarske oznake u smjeru Ferdinandovca. Uslijed nepropisnog kretanja vozilom je sletio van kolnika i prevrnuo se na bočnu stranu. U prometnoj nesreći vozač je lakše ozlijeđen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 8. rujna oko 18.55 sati, u Koprivnici 36-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Opel zagrebačke registarske oznake krećući se Ulicom Miroslava Krleže. Dolaskom do raskrižja s Ulicom kneza Domagoja uslijed neprilagođene brzine kretanja vozilom je udario u bicikl kojim je preko obilježenog pješačkog prijelaza nepropisno upravljalo sedmogodišnje dijete, koje je palo na kolnik. U prometnoj nesreći dijete je ozlijeđeno. Kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije. Policijski službenici nastavljanju kriminalističko istraživanje.
 
Prometna nesreća s materijalnom štetom
 
Jučer, 8. rujna oko 12.40 sati, u Križevcima u Ulici Petra Zrinskog 56-godišnji vozač upravljao je vozilom Opel kutinske registarske oznake. Uslijed nepropisnog prestrojavanja sudario se s teretnim automobilom Daf koprivničke registarske oznake kojim je upravljao 35-godišnji vozač, a koji nije postupio po vidljivo označenoj horizontalnoj signalizaciji (punoj crti), već je vozilom krenuo u traku za usmjeravanje prometa. Protiv obojice vozača će biti pokrenut prekršajni postupak u domeni njihove prekršajne odgovornosti.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila