U protekla 24 sata zabilježene četiri prometne nesreće, dvije osobe lakše ozlijeđene

Slika /ikone/1 policija natpis2.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće u kojima su dvije osobe  lakše ozlijeđene i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće u kojima su dvije osobe  lakše ozlijeđene i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom.  
 
Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama
 
Jučer, 24. lipnja, oko 5.50 sati, u Prugovcu 55-godišnjakinja je upravljala osobnim automobilom Peugeot koprivničke registarske oznake. Dolaskom do raskrižja s Kolodvorskom ulicom oduzela je prednost prolaska 54-godišnjoj biciklistkinji koja se kretala Vinogradskom ulicom. Tom prilikom Peugeot je udario u bicikl te je biciklistkinja pala na kolnik i zadobila lake tjelesne ozljede. Protiv vozačice automobila će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, oko 24. lipnja, oko 11.40 sati, u Kloštru Podravskom u Ulici 1. Svibnja, 50-godišnji vozač upravljao je skupom vozila-teretno vozilo Man i priključno vozilo varaždinskih registarskih oznaka. Uslijed neprilagođene brzine prednjim djelom vozila je udario u stražnji dio osobnog automobila VW koprivničke registarske oznake kojim je upravljao 65-godišnji vozač, a koji je bio zaustavljen zbog skretanja u lijevo. U prometnoj nesreći vozač osobnog automobila je lakše ozlijeđen, a protiv vozača skupa vozila će biti pokrenut prekršajni postupak.  
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 24. lipnja, oko 13.45 sati, u Đurđevcu u Ulici Ruđera Boškovića 24-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Citroen koprivničke registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine vozilom je prešao na suprotnu stranu kolnika, udario u rubni kamen, ogradu i čempres te se nastavio kretati, udario u metalna vrata, oštetio parkirani osobni automobil te udario u oznaku hidranta. Vozač je bio pod vidnim utjecajem alkohola, odbio je alkotestiranje i vađenje krvi i urina te je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije. Protiv vozača će biti pokrenut prekršajni postupak. 
 
Jučer, 24. lipnja, oko 18.30 sati, u Koprivnici u Ulici Miklinovec 67-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Honda koprivničke registarske oznake u smjeru Koprivnički Bregi. Prilikom skretanja u desno na kolni ulaz prednjim dijelom vozila udario je u metalni stup prometnog znaka. Vozač je vozilom napustio mjesto događaja, naknadno je pronađen te mu je očitana koncentracija alkohola od 2,25 promila. Protiv vozača će biti pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila