U protekla 24 sata zabilježene četiri prometne nesreće, dvojica vozača upravljala pod utjecajem alkohola

Slika /ikone/bljeskalica.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su četiri prometne nesreće s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su četiri prometne nesreće s materijalnom štetom.     
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 24. veljače, oko 12.35 sati, u Borovljanima 21-godišnji vozač upravljao je pod utjecajem alkohola od 1,66 promila neregistriranim i neosiguranim osobnim automobilom Fiat. Prilikom nepropisnog skretanja ulijevo na kolni ulaz vozilom je udario u betonsko-zemljani most. Vozač je smješten u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 24. veljače, oko 13.25 sati, u Koprivnici u Ulici Braće Radića 26-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom VW koprivničke registarske oznake u smjeru Bjelovarske ulice. Dolaskom do semaforiziranog raskrižja prilikom nepropisnog prestrojavanja u drugu traku bočnom stranom vozila je udario bočnu stranu teretnog automobila Mercedes koprivničke registarske oznake kojim je upravljao 50-godišnji vozač. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 24. veljače, oko 16.10 sati u Koprivnici 41-godišnja vozačica je upravljala osobnim automobilom Peugeot koprivničke registarske oznake krećući se Opatičkom ulicom u smjeru raskrižja s Ulicom Đure Basaričeka. Dolaskom do raskrižja oduzela je prednost prolaska osobnom automobilu Hyundai zagrebačke registarske oznake kojim je Ulicom Đure Basarička u smjeru Ulice Ante Starčevića upravljala 38-godišnja vozačica. Tom prilikom Peugeot je udario u bočnu stranu Hyundaia. Protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 24. veljače, oko 23 sata u Koprivnici u Ulici Ljudevita Posavskog 69-godišnji vozač je upravljao pod utjecajem alkohola od 1,75 promila osobnim automobilom Seat koprivničke registarske oznake. Prilikom nepropisnog skretanja ulijevo na parkiralište, na kolnom ulazu parkirališta, vozilom je udario u nepropisno parkirani osobni automobil Suzuki koprivničke registarske oznake. Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću smješten je u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja. Policijski službenici provode daljnje kriminalističko istraživanje.
 
 

Pisane vijesti | Promet i vozila