U protekla 24 sata zabilježene četiri prometne nesreće, jedna je osoba lakše ozlijeđena

Slika /ikone/Policija2.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena i tri prometne nesreće s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena i tri prometne nesreće s materijalnom štetom.

Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom

Jučer, 28. siječnja oko 21.30 sati, u Drnju u Kolodvorskoj ulici 14-godišnjak je upravljao neosvijetljenim biciklom, nije bio označen reflektirajućim prslukom ili reflektirajućom odjećom, na glavi nije nosio zaštitnu kacigu i bio je pod utjecajem alkohola od 1,15 promila. Zbog nepropisnog kretanja biciklom je prešao na suprotnu stranu kolnika i udario u osobni automobil VW koprivničke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 18-godišnji vozač. Vozač bicikla lakše je ozlijeđen i protiv njega će biti podnijet optužni prijedlog nadležnom prekršajnom odjelu općinskog suda te obavijest nadležnom zavodu za socijalni rad.    

Prometne nesreće s materijalnom štetom

Jučer, 28. siječnja oko 6.20 sati na cesti Veliki Otok-Đelekovec 19-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Peugeot koprivničke registarske oznake u smjeru Đelekovca. Zbog neprilagođene brzine vozilom je sletio van kolnika i udario u zemljani nasip. Vozaču je naplaćena novčana kazna.

Jučer, 28. siječnja oko 8.30  sati, u Križevcima u Ulici Ivana Gundulića nepoznati vozač upravljao je osobnim automobilom te udario u stražnju stranu osobnog automobila Mazda križevačke registarske oznake, kojim je u istom smjeru upravljao 53-godišnji vozač. Nepoznati vozač je vozilom napustio mjesto događaja, a policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.

Jučer, 28, siječnja oko 8.50 sati, na cesti Veliki Otok – Đelekovec 65-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Fiat čakovečke registarske oznake u smjeru Đelekovca. Zbog neprilagođene brzine vozilom je sletjela van kolnika u odvodni kanal. Protiv vozačice će biti pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila