U protekla 24 sata zabilježene četiri prometne nesreće, jedna osoba je ozlijeđena

Slika /ikone/bljeskalica.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena i tri prometne nesreće s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena i tri prometne nesreće s materijalnom štetom.  
 
Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom
 
Jučer. 7. prosinca oko 7.25 sati, u Ferdinandovcu u Dravskoj ulici 47-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Opel koprivničke registarske oznake. Dolaskom do autobusa koji je organizirano prevozio školsku djecu i zaustavio se na svojoj prometnoj traci, vozačica nije zaustavila vozilo da propusti djecu koja izlaze iz autobusa već je obilazila autobus. Tom prilikom 13-godišnje dijete je neoprezno prelazilo kolnik te je došlo do kontakta vozila u dijete. Dijete je ozlijeđeno, a kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije. Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 7. prosinca, između 13 i 15.15 sati, u Starigradu na parkiralištu nepoznati vozač upravljao je nepoznatim vozilom te udario u parkirani osobni automobil Toyota. Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću vozilom je napustio mjesto događaja i policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.
 
Jučer, 7. prosinca oko 17.55 sati, u Koprivnici na Varaždinskoj cesti nepoznati vozač upravljao je nepoznatim vozilom. Prilikom mimoilaženja s osobnim automobilom Opel koprivničke registarske oznake kojim je upravljao 58-godišnji vozač došlo je do kontakta između vozila. Nepoznati vozač vozilom je napustio mjesto događaja, a policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.
 
Jučer, 7. prosinca oko 21.25 sati, u Peterancu u Ulici Matije Gupca 23-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Audi koprivničke registarske oznake pod utjecajem alkohola od 0,40 promila. Zbog neprilagođene brzine vozilom je prešao na suprotnu stranu kolnika i sudario se s osobnim automobilom Renault zagrebačke registarske oznake kojim je upravljao 49-godišnji vozač. Nakon sudara osobni automobil Renault odbačen je van kolnika u odvodni kanal i udara u prometni znak i smjerokazni stupić. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila