U protekla 24 sata zabilježene četiri prometne nesreće, jedna osoba lakše ozlijeđena

Slika /ikone/policija05.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća  s ozlijeđenom osobom i tri s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom
 
Jučer, 22. studenoga oko 14 sati, u Hampovici u Ulici Šimuna Pandura 52-godišnji vozač pod utjecajem alkohola od 1,43 promila upravljao je osobnim automobilom Toyota varaždinske registarske oznake. Zbog neprilagođene brzine kretanja vozilom je sletio van kolnika u putni jarak, udario u zemljani nasip i betonski most te se prevrnuo na krov. Vozač je lakše ozlijeđen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 22. studenoga oko 6.45 sati, u Koprivnici na Varaždinskoj cesti 43-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Passat koprivničke registarske oznake. Zbog nepropisnog pretjecanja sudario se s osobnim automobilom Seat koprivničke registarske oznake, kojim je u istom smjeru upravljao 41-godišnji vozač. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 22. studenoga oko 14.10 sati, u Koprivnici u Ulici Đure Basaričeka na parkiralištu, 41-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Ford koprivničke registarske oznake. Zbog nepropisne vožnje unatrag, vozilom je udarila u nepropisno parkirani teretni automobil Ford koprivničke registarske oznake, kojeg je parkirao 56-godišnji vozač. Vozačima je naplaćena novčana kazna.

Jučer, 22. studenoga oko 17.20 sati, u Križevcima na Trgu Svetog Forijana 49-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Opel križevačke registarske oznake. Zbog nepropisnog prestrojavanja u drugu prometnu traku vozilom je udarila u osobni automobil VW križevačke registarske oznake kojim je upravljala 30-godišnja vozačica. Protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila